T'agradria publicitar-te en Fidelity Babià? Contacta'nsaqui

FIDELITY

Babià gestoria

Qui som?

La utilització dels serveis o la contractació de productes a https://www.babiafidelity.cat/ suposen la acceptació dels següents Termes Generals d’Ús:

L’equip darrere de Fidelity és el de la Gestoria Babià, una empresa multidisciplinària amb 15 anys d’experiència en el món de l’assessorament fiscal, comptable i laboral, la gestió mercantil i l’administrativa. Gràcies a l’esforç i la professionalitat del grup de persones que treballem a Babià, a dia d’avui hem eixamplat els nostres horitzons i podem oferir als nostres clients un ventall de serveis encara més ampli en el món de les assegurances. A més a més, hem impulsat un nou projecte, l’autoescola Babià, que pretén ajudar als conductors novells a gestionar tot tipus de carnets.

Som un equip d’emprenedors que creiem que la professionalitat passa per les persones i per això ens centrem en donar als clients un tracte de confiança i de qualitat.

Què és Fidelity?

Fidelity by Babià és una plataforma online per a incentivar les empreses i comerços de la nostra comarca.

Es tracta d’un projecte innovador, senzill i fàcil de fer funcionar, que és rellevant i que pretén donar una empenta al comerç, promoure el lleure de qualitat i convertir-se en un referent de les últimes novetats i empreses. L’objectiu principal de Fidelity és, doncs, promocionar les empreses i alhora animar als clients a provar coses noves i gaudir de serveis de confiança.

Per què Fidelity by Babià?

Fidelity by Babià ofereix una connexió única entre client i empresa, ja que serveix alhora com a sistema de captació de clients i com a plataforma publicitària. Així doncs, es tracta d’una eina de màrqueting essencial tant per a promocionar l’empresa a nous clients, com per assegurar la fidelitat dels que ja la coneixen.

Vols ofertar-te aquí?

Hi ha dues maneres de gaudir de les possibilitats que Fidelity ofereix a les empreses:

Com a client de la Gestoria Babià: Si ets client nostre, et podràs promocionar i destacar la teva empresa sense cost. Simplement, posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem més detalls sobre aquest servei.

Com a client extern: Si no ets client nostre, també et pots anunciar i destacar la teva empresa dins de Fidelity amb un cost molt atractiu. Posa’t en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari i et contestarem de seguida.